Webvideo

Webvideo’s oftewel online video’s worden steeds meer gebruikt voor communicatie met een specifieke doelgroep. Dit kunnen beoogde klanten zijn, volgers, geïnteresseerden, stakeholders, cliënten of juist de eigen medewerkers of de directie. Een webvideo in combinatie met een goede voice-over kan de boodschap compact, helder en doeltreffend overbrengen.

Beluister mijn stemvoorbeelden op de pagina voice-over en neem vrijblijvend contact op.

Het grote voordeel van webvideo’s: ze kunnen op een heldere en compacte manier uw boodschap, werkwijze of visie begrijpelijk uit de doeken doen. Natuurlijk is hierbij de voice-over of stemacteur van enorm belang. Een goede stem bepaalt het karakter, de sfeer, de persoonlijkheid en professionaliteit van de boodschap die u wilt overdragen, en dus van uw bedrijf.

Voice-over opnames kunnen rechtstreeks aangeleverd worden vanuit mijn eigen professionele studio.

Hieronder een aantal voorbeelden van animaties en webvideo’s waarvoor ik als stemacteur de voice-over mocht inspreken.

Voice-over voor instructievideo en uitleganimatie

Merken en bedrijven gebruiken tegenwoordig instructievideo’s of uitleganimaties om hun core business eenvoudig uit te leggen of de neuzen van de medewerkers dezelfde richting op te krijgen. Uitleganimaties, explainer video’s, whiteboard animaties, video handleidingen of instructievideo’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en zijn steeds makkelijker te maken en doeltreffender in te zetten.

Als stemacteur kan ik de gewenste voice-over direct in mijn eigen professionele studio opnemen.

Een goede voice-over is van groot belang

Een goede voice-over of stemacteur kan in een webvideo soms in anderhalve minuut overbrengen wat in geschreven tekst of rechtstreekse communicatie veel meer tijd en moeite zou kosten. Het gevoel dat de voice-over daarbij meegeeft is van groot belang voor hoe de boodschap overkomt. (En of deze überhaupt overkomt) Een goed gemaakt webvideo kan een fysieke presentatie ondersteunen en soms ook meer impact genereren of interesse wekken dan bijvoorbeeld een geschreven stuk.

Voor het inhuren van een voice-over of stemacteur, neem vrijblijvend contact op.