Voice-Over

Als voice-over ben ik dagelijks te horen in radiocommercials, televisiecommercials en webvideo’s. Meer dan 10 jaar ervaring als stemacteur.

Voice-overs aanleveren vanuit mijn eigen professionele opnamestudio kan zeer eenvoudig. Binnen 24 uur heeft u de voice-over opnames in uw bezit. Natuurlijk kom ik ook graag naar een studio van uw keuze.

Stem van Vincent van Gogh in het Van Gogh Museum Amsterdam, voice-over voor o.a. Red Bull, BinckBank en de Rijksoverheid. Beluister mijn stem hieronder.

Commercials

play Download Trailer
play Download Vincent van Gogh
play Download Specials
play Download Warm en rustig
play Download Betrouwbaar
play Download Persoonlijk
play Download Gezellig
play Download Dialecten
play Download Reporter
play Download Verleidelijk

Bedrijfsfilms

play Download Ingeleefd
play Download Vlaams
play Download Positief en Helder
play Download English
play Download Bespiegelend
play Download Deutsch

Werkwijze
eigen studio

Flying paper

Mail de tekst

De in te spreken tekst stuurt u via e-mail. Beluister de voorbeelden hiernaast en in overleg bepalen wij de gewenste klankkleur en dynamiek. Tarieven zijn afhankelijk van lengte en doel van de productie. Voor informatie of offerte bel 0611293772 of stuur een mail.

Radio with sound

Ontvang de opnames

De gewenste opnames worden in een professionele geluidsstudio gemaakt, en kunnen in de meeste gevallen binnen 1 werkdag geleverd worden. Indien u de voorkeur geeft aan een studio naar eigen keuze dan kan dat natuurlijk ook.

Headphones

Voice-over gezocht?

Naast commercials werk ik als Nederlandse voice-over voor bedrijfsfilms, online video’s en animaties. Ik lees kinderboeken voor en spreek verhalen in voor bijvoorbeeld luistersauna’s. Vaak doe ik dit vanuit mijn eigen studio.

Dus zoek je een mannelijke voice-over neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Stem van Vincent van Gogh

De video hieronder is een voorbeeld van mijn vertolking van Vincent van Gogh voor het Van Gogh Museum Amsterdam.

 

Stemacteur De Speld

Daarnaast ben ik de voice over voor diverse webvideo’s van satirisch platform De Speld.

 

Kijk bij de categorieën onderaan deze pagina voor meer stemvoorbeelden en producties waarvoor ik de voice-over stem heb ingesproken.

Van acteur naar voice-over

Vanuit het vakmanschap van acteren word ik veelvuldig gevraagd als voice-over. Zo mag ik luisterboeken inspreken voor de kindertjes van Nederland.. en hun ouders:), maar ook ben ik de trailer stem voor films en series zoals hieronder voor de interactieve animatiefilm Robin.

 

Stemacteur voor Commercials

Regelmatig werk ik als stemacteur aan televisiecommercials, radiocommercials en internetcommercials van grote merken als BinckBank, Red Bull, Perla, Conrad, Gamma, Centraal Beheer Achmea, Holland Casino en de STER zelf. Ook spreek ik als voice over veel dialogen in voor radiocommercials: ‘Amstel Radler – Ringbandjes’ was finalist voor de publieksprijs 2016 bij de RAB Awards. Hiernaast word ik ook gevraagd voor het inspreken van voice overs voor documentaires, rondleidingen, bioscoopreclames, games, tekenfilms, live action, moving storyboards, telefoonsystemen en whiteboardanimaties.

Voice over voor commercials, bedrijfsfilms en webvideo’s

Onder de play-knoppen hierboven vind je een selectie van stemvoorbeelden oftewel audiosamples van commercials waar ik de voice-overs voor heb verzorgd. Zo was ik de stem van bekende merken als Red Bull, BinckBank, Samsung, het Minsterie van Defensie, de Brandweer, het Van Gogh Museum. Ik sprak als stemacteur veel webvideo’s of online commercials in voor bijvoorbeeld KPN, het Europees Parlement, KLM, GGZ, Jellinek, Amnesty International en de Rijksoverheid. Een aantal audiovoorbeelden hiervan hoor je hierboven onder het kopje bedrijfsfilms. Ook doe ik voice-overs voor filmtrailers en teasers voor series.

Daarnaast mag ik regelmatig de Nederlandse mannelijke voice-over inspreken voor dialogen in radiocommercials: de stem van de gewone man, de autodealer, de jonge vader, de klusjesman, de buurman, maar ook de bange impala, de superheld of jong hondje voor Red Bull. Alle stemdemo’s hierboven komen uit bestaande en uitgezonden audioproducties als commercials, bedrijfsfilms, webvideo’s, animaties, explainers of e-learnings.

Dus zoek je een goede voiceover of stemacteur met veel ervaring en een echt professionele studio beluister dan mijn stemvoorbeelden hierboven of neem vrijblijvend contact op.

 

 

Meer dan 10 jaar ervaring!

De ervaring die ik opdeed door jarenlang wekelijks in de studio te zitten stelde mij in staat ook steeds meer zelf op te gaan nemen. Dit resulteerde in de eigen professionele opnamestudio zoals ik die nu in gebruik heb. Hier werk ik voornamelijk aan bedrijfsfilms, internetcommercials, animaties, E­‐learningsystemen en alles waar maar een stem voor nodig is. Dus heeft u bijvoorbeeld een stem nodig voor een pratende wasmachine? Geen probleem:)

Voice-over met veel plezier

Altijd zet ik mij met plezier en betrokkenheid in om uw tekst tot leven te brengen op de door u gewenste manier. Aanleveren vanuit mijn eigen professionele studio behoort dus tot de mogelijkheden. Nog meer stemvoorbeelden en recent voice-over werk vindt u bij de categorieën hieronder.

Voor het vrijblijvend opvragen van informatie, een boeking of offerte bel +31 611 29 37 72 of stuur een bericht.