Werkwijze professionele opnamestudio

 

De in te spreken tekst stuurt u via e-mail en in overleg bepalen wij de gewenste klankkleur en dynamiek. In de meeste gevallen heeft u de voice-over opnames uit de studio binnen 1 werkdag in huis. Zo eenvoudig en snel kan het zijn!

Beluister de voorbeelden van mijn stem voor de gewenste ’tone of voice’ en kies wat u het fijnste vindt klinken. Ik heb zoveel verschillende dingen gedaan, er zit vast iets voor u bij.

Neem vrijblijvend contact op of bel mij rechtstreeks op +31611293772

Specificaties van mijn opnamestudio, de verschillende high-end microfoons, voorversterkers etcetera vind je hier.

 

play Commercials
play Webvideo
play Bedrijfsfilms
play Dialecten en Accenten
play Zo klinkt mijn studio

Werkwijze
eigen studio

Flying paper

Mail de tekst

De in te spreken tekst stuurt u via e-mail. Beluister de voorbeelden hiernaast en in overleg bepalen wij de gewenste klankkleur en dynamiek. Tarieven zijn afhankelijk van lengte en doel van de productie. Voor informatie of offerte bel 0611293772 of stuur een mail.

Radio with sound

Ontvang de opnames

De gewenste opnames worden in een professionele geluidsstudio gemaakt, en kunnen in de meeste gevallen binnen 1 werkdag geleverd worden. Indien u de voorkeur geeft aan een studio naar eigen keuze dan kan dat natuurlijk ook.

Headphones
Rianne van Dam
2023-09-04
Het is altijd prettig samenwerken met Bob als de stem van Vincent van Gogh!
Tamara Versteijne-van der Maat
2023-09-04
Bob is altijd flexibel, snel en levert goed werk aan!
Ana Fugl
2023-08-31
Bob is very professional and reacts fast. We have enjoyed working with him.
Jelmar Hoekstra
2023-08-19
As a production company of documentary films, series, TV programs and corporate commercials we recently had a very pleasant collaboration with Bob Stoop. His experience, creative input and professional studio make him a great partner. Bob was able to serve us well for both Dutch and English voice-overs.
Niels den Otter
2023-08-18
Snelle service. Flexibel. Is spot on wbt stem. Uitspraak onpoint en klasse-vibe. Geen accent maar toch ook niet TE Abn. Karakter. Lijkt wel DE stem van BNR. Eigen studio is top, klinkt echt beter dan een thuis studio. Blijkt zeer professionele microfoons en preamp te hebben (Neuman u87 en Neve Shelford channel!!).
Anita Loman
2023-08-18
Wij werken al jaren heel fijn samen met Bob om de radiocommercials voor Visma Software in te spreken. Bob kan met zijn stem alle kanten op, luistert echt naar wat je wilt en denkt goed mee. We hebben het hele script ter plekke wel eens omgegooid samen. Hoe dan ook: het staat er altijd zo op! En niet onbelangrijk: het is altijd heel gezellig in de studio met Bob.
Info Earforce
2023-08-17
Fijne en ervaren stemacteur. Veelzijdig en kan ook mooi laag. Leuke samenwerking en flexibel !
André Dortmont
2023-08-17
Een van de beste stemmen waar ik mee werk. Multi inzetbaar, denkt mee met de klant en opdrachtgever, altijd professioneel en een toffe vent. Kortom: Bob is een vakman!
FormatikMedia “LuckyStarStrike”
2023-08-17
Bob is naast een dijk van een (stem)acteur ook nog eens gewoon een toffe peer met wie samenwerken vlekkeloos, professioneel en met veel aandacht en warmte verloopt. Kan niet beter!
Friso Schoone
2023-08-17
Met Bob werken is altijd een feestje!

Onder woorden brengen

U kunt bovenstaande voorbeelden ook gebruiken om mij op een eenvoudige manier duidelijk te maken wat u graag zou horen. U kunt 1 voorbeeld kiezen of een combinatie van meerderen. Iets geheel anders of nieuws is natuurlijk ook geen enkel probleem en wordt zelfs erg gewaardeerd. Graag vind ik met u de perfecte sound en zet ik mij met plezier en betrokkenheid in om uw tekst tot leven te brengen op de door u gewenste manier.

 

Een van de beste voice-over microfoons ter werled

Tarieven voice-over

De tarieven van voice-overs zijn afhankelijk van lengte en doel van de productie. Factoren die meespelen zijn het medium, de periode van gebruik en het eventuele publieksbereik. Een radiocommercial voor de jaarlijkse beachparty op ParadiseFM op Curacao heeft bijvoorbeeld een minder groot bereik dan een landelijke tv-, internet en bioscoopcampagne voor bijvoorbeeld Sony. Een bedrijfsfilm of presentatie die alleen intern gebruikt wordt kent logischerwijs geen afkoop voor gebruiksrecht, en daar zal in de meeste gevallen het tarief berekend worden aan de hand van de lengte van de tekst. Ook voor goede doelen reken ik in veel gevallen een aangepast tarief.

Voor boeking, optie of vrijblijvende offerte bel 06 11293772 of stuur een bericht.

 

Ik ben ook te boeken via de grootste stemmenbureaus mocht u daar de voorkeur aan geven. Echter ben ik niet op de hoogte van alle online voice-over aanbieders waar mijn naam vermeld wordt. Dus mocht u twijfelen over afspraken of tarieven, laat het me gerust even weten.

 

footer image left