Werkwijze professionele opnamestudio

 

De in te spreken tekst stuurt u via e-mail en in overleg bepalen wij de gewenste klankkleur en dynamiek. In de meeste gevallen heeft u de voice-over opnames binnen 1 werkdag in huis. Zo eenvoudig en snel kan het zijn!

Beluister de voorbeelden op de pagina voice-over voor de gewenste ’tone of voice’ en kies wat u het fijnste vindt klinken. Ik heb zoveel verschillende dingen gedaan, er zit vast iets voor u bij.

Neem vrijblijvend contact op of bel mij rechtstreeks op +31611293772

Specificaties van mijn opnamestudio, de verschillende high-end microfoons, voorversterkers etcetera vind je hier.

 

play Commercials
play Webvideo
play Bedrijfsfilms
play Dialecten en Accenten
play Zo klinkt mijn studio

Werkwijze
eigen studio

Flying paper

Mail de tekst

De in te spreken tekst stuurt u via e-mail. Beluister de voorbeelden hiernaast en in overleg bepalen wij de gewenste klankkleur en dynamiek. Tarieven zijn afhankelijk van lengte en doel van de productie. Voor informatie of offerte bel 0611293772 of stuur een mail.

Radio with sound

Ontvang de opnames

De gewenste opnames worden in een professionele geluidsstudio gemaakt, en kunnen in de meeste gevallen binnen 1 werkdag geleverd worden. Indien u de voorkeur geeft aan een studio naar eigen keuze dan kan dat natuurlijk ook.

Headphones

Onder woorden brengen

U kunt bovenstaande voorbeelden ook gebruiken om mij op een eenvoudige manier duidelijk te maken wat u graag zou horen. U kunt 1 voorbeeld kiezen of een combinatie van meerderen. Iets geheel anders of nieuws is natuurlijk ook geen enkel probleem en wordt zelfs erg gewaardeerd. Graag vind ik met u de perfecte sound en zet ik mij met plezier en betrokkenheid in om uw tekst tot leven te brengen op de door u gewenste manier.

 

Een van de beste voice-over microfoons ter werled

Tarieven voice-over

De tarieven van voice-overs zijn afhankelijk van lengte en doel van de productie. Factoren die meespelen zijn het medium, de periode van gebruik en het eventuele publieksbereik. Een radiocommercial voor de jaarlijkse beachparty op ParadiseFM op Curacao heeft bijvoorbeeld een minder groot bereik dan een landelijke tv-, internet en bioscoopcampagne voor bijvoorbeeld Sony. Een bedrijfsfilm of presentatie die alleen intern gebruikt wordt kent logischerwijs geen afkoop voor gebruiksrecht, en daar zal in de meeste gevallen het tarief berekend worden aan de hand van de lengte van de tekst. Ook voor goede doelen reken ik in veel gevallen een aangepast tarief.

Voor boeking, optie of vrijblijvende offerte bel 06 11293772 of stuur een bericht.

 

Ik ben ook te boeken via de grootste stemmenbureaus mocht u daar de voorkeur aan geven. Echter ben ik niet op de hoogte van alle online voice-over aanbieders waar mijn naam vermeld wordt. Dus mocht u twijfelen over afspraken of tarieven, laat het me gerust even weten.