Werkwijze professionele opnamestudio

Het is heel gemakkelijk.

De in te spreken tekst stuurt u via e-mail en in overleg bepalen wij de gewenste klankkleur en dynamiek. In de meeste gevallen heeft u de voice-over opnames binnen 1 werkdag in huis. Zo eenvoudig en snel kan het zijn! Boek hier of bel mij op 0031611293772.

Beluister de voorbeelden op de pagina voice-over voor de gewenste ‘tone of voice’. Ik heb zoveel verschillende dingen gedaan, er zit vast iets voor u bij.

Specificaties van mijn opnamestudio, de gebruikte microfoons, voorversterkers etcetera vindt u hier.

 

play Download Zo klinkt mijn studio
play Download Commercials
play Download Webvideo
play Download Bedrijfsfilms
play Download Dialecten en Accenten

Werkwijze
eigen studio

Mail de tekst
De in te spreken tekst stuurt u via e-mail. Beluister de voorbeelden hiernaast en in overleg bepalen wij de gewenste klankkleur en dynamiek. Tarieven zijn afhankelijk van lengte en doel van de productie. Voor informatie of offerte bel 0611293772 of stuur een mail.

Ontvang de opnames
De gewenste opnames worden in een professionele geluidsstudio gemaakt, en kunnen in de meeste gevallen binnen 1 werkdag geleverd worden. Indien u de voorkeur geeft aan een studio naar eigen keuze dan kan dat natuurlijk ook.

Uitgebreide uitleg van de werkwijze
Klanten die u voorgingen

Onder woorden brengen

U kunt bovenstaande voorbeelden ook gebruiken om mij op een eenvoudige manier duidelijk te maken wat u graag zou horen. U kunt 1 voorbeeld kiezen of een combinatie van meerderen. Iets geheel anders of nieuws is natuurlijk ook geen enkel probleem en wordt zelfs erg gewaardeerd. Graag vind ik met u de perfecte sound en zet ik mij met plezier en betrokkenheid in om uw tekst tot leven te brengen op de door u gewenste manier.

 

Een van de beste voice-over microfoons ter werled

Tarieven voice-over

De tarieven van voice-overs zijn afhankelijk van lengte en doel van de productie. Factoren die meespelen zijn het medium, de periode van gebruik en het eventuele publieksbereik. Een radiocommercial voor de jaarlijkse beachparty op ParadiseFM op Curacao heeft bijvoorbeeld een minder groot bereik dan een landelijke tv-, internet en bioscoopcampagne voor bijvoorbeeld Sony. Een bedrijfsfilm of presentatie die alleen intern gebruikt wordt kent logischerwijs geen afkoop voor gebruiksrecht, en daar zal in de meeste gevallen het tarief berekend worden aan de hand van de lengte van de tekst. Ook voor goede doelen reken ik in veel gevallen een aangepast tarief.

Voor boeking, optie of offerte bel 06.11293772 of stuur een mail.