Stemmenbureau

Er zijn vele stemmenbureaus of initiatieven die zich opwerpen als stemmenbureau. En ondanks dat er een aantal zijn die ook de stemmencasting uit handen nemen werkt het vaak ook erg efficiënt om direct contact te hebben met ‘de stem’. Sommigen werken alleen via een formulier, en het is niet altijd makkelijk om precies te omschrijven wat u in gedachte heeft. Rechtstreeks contact met de stemacteur kan dan erg prettig zijn.

Het voordeel is dat het sneller werkt, en u rechtstreeks kunt communiceren over de gewenste manier van inspreken en de planning bijvoorbeeld. Het kost vaak veel tijd om dit op papier te zetten, en dan is een direct telefoontje met de voice-over een veel efficiëntere manier. Ook met betrekking tot speciale wensen of projecten is het erg fijn om rechtsreeks contact te hebben.

Beluister mijn stem op de pagina voice-over, en neem vrijblijvend contact op via +31 6 11293772 of stuur een bericht

Het aanleveren van de voice-over opnames kan snel vanuit mijn eigen professionele opnamestudio. Maar ik kom ook graag naar een studio van uw keuze.

 

 

play Commercials compilatie
play Bedrijfsfilms compilatie
play Extra's compilatie

Werkwijze
eigen studio

Flying paper

Mail de tekst

De in te spreken tekst stuurt u via e-mail. Beluister de voorbeelden hiernaast en in overleg bepalen wij de gewenste klankkleur en dynamiek. Tarieven zijn afhankelijk van lengte en doel van de productie. Voor informatie of offerte bel 0611293772 of stuur een mail.

Radio with sound

Ontvang de opnames

De gewenste opnames worden in een professionele geluidsstudio gemaakt, en kunnen in de meeste gevallen binnen 1 werkdag geleverd worden. Indien u de voorkeur geeft aan een studio naar eigen keuze dan kan dat natuurlijk ook.

Headphones