Film en Televisie

Als acteur te zien in vele film- en televisieproducties en als presentator van de satirische online talkshow Nederland Gezellig! van De Speld.

Recent Acteerwerk voor Film en Televisie

Recentelijk was ik als acteur te zien in:

2020/2021:

Zillion (BE), Ferry (BE/NL), Wat is dan Liefde, Familie Kruys, Het geheime dagboek van Hendrik Groen, De Club van Lelijke Kinderen, De Staatsgreep, Studio Snugger, Verborgen Verhalen

Eerder werd uitgezonden:

Brimstone, Riphagen, De Speld – Nederland Gezellig!, Bears Love Me, Memoria, Penoza, Smeris, Toren C, Vechtershart, Lost en Found, SpangaS op Zomervakantie, Gooische Vrouwen, Weemoedt, Zwarte Tulp, Noord/Zuid, Het Geheim van Eyck, Hartenstraat, 4Jim, De Fractie, De Deal, Project Orpheus, Flikken Maastricht, Dokter Tinus, Costa del Sol, Sint, De Bende van Oss, Naar de Overkant van de Nacht!, Wraak, Jack bestelt een broertje, Rechercheur Ria, Techie, Onvoorwaardelijk, Een Verre Reis, Patronen, Clafoutis, ESC, Zelfbehoud, Goede Tijden Slechte Tijden, De Laatste Reis van Meneer van Leeuwen, Hard tegen Hart, Mzungu, Gebroken Rood, 13 in de Oorlog, Ik ook van jou… -> Bekijk hier mijn showreel

Acteerprijs

In 2012 won ik de prijs voor ‘Beste Acteur’ bij de Delta Shorts op Film by the Sea voor mijn hoofdrol in de film Onvoorwaardelijk. De film Het Leven van Geert Groote was finalist op het New York TV & Film Festival 2016.

Theater

Voorheen was ik op het podium te zien in de grote theaters van Nederland en Belgie in o.a. de musical Monty Python’s Spamalot van Eric Idle, in Aïda van Guiseppe Verdi bij de Nederlandse Opera en in de voorstelling Het Orkest van de Eeuw, met het voltallig Noord Nederlands Orkest. Daarnaast speelde en maakte ik na mijn afstuderen aan De Theaterschool Amsterdam (AHK) vele theatervoorstellingen in het vlakke vloer circuit.

Kijk voor theaterprojecten en foto’s bij de projecten onderaan deze pagina. Voor volledig CV of meer informatie stuur een bericht of bel +31 6 112 93 772.