Theater

Te zien in onder andere de Nederlandse en Vlaamse versie van Monty Python’s Spamalot, Aïda van Guiseppe Verdi voor De Nationale Opera en Het Orkest van de Eeuw met het Noord Nederlands Orkest.

De eerste jaren na mijn afstuderen aan De Theaterschool Amsterdam, speelde schreef en regisseerde ik theatervoorstellingen in Nederland. Daarna sloot ik me aan bij het Vlaamse collectief Ontroerend Goed. Van 2005 tot 2007 maakte ik er deel uit van de artistieke kern en groeiden we uit tot een structureel gesubsidieerd gezelschap. Ik schreef en speelde voorstellingen waaronder The Smile off your Face (winnaar internationale prijzen op o.a. Fringe Edinburgh ’07 en Adelaide ’08). Later bespeelde ik voornamelijke de grote zalen. Tegenwoordig ben ik vooral te zien in film & televisie producties en te horen als voice-over.

Recent Werk

In 2011 maakte ik mijn musicaldebuut in de kaskraker Monty Python’s Spamalot voor V&V en Musical van Vlaanderen. In hetzelfde jaar mijn Operadebuut als Radamès in Aïda (naast tenor Kor Jan Dusseljee) bij De Nederlandse Opera. Die opera stond onder regie van Lotte de Beer, die ik leerde kennen toen ik de rol van Lopachin speelde in haar afstudeervoorstelling De Kersentuin van Anton Tsjechov, in 2008. In 2012 speelde ik ook nog samen met (Nederlands beste) poppenspeler Siem van Leeuwen: een serie jeugdconcerten met het Noord Nederlands Orkest olv dirigent Hans Leenders, in de regie van Floris van Delft. Eerder speelde ik bij de meest uiteenlopende theatergroepen als Nieuw West, Kassys, de Peer Group, Annette Speelt, Bonte Hond, Wederzijds, Lotte de Beer en op De Parade. Kijk voor foto’s en meer materiaal bij de categorieën onderaan deze pagina. Voor volledig CV of meer informatie stuur een bericht of bel 06 11293772.