Studio

Wilt u niet zelf een voice-over opname in de studio bijwonen? Of heeft een project zoveel haast dat daar de tijd niet voor is? In dat geval kunnen de gewenste opnamen in mijn eigen professionele studio gemaakt worden. De werkwijze is heel eenvoudig en snel:

U stuurt de tekst per email, we bespreken de klankkleur en dynamiek en in de meeste gevallen heeft u de opnamen binnen 1 werkdag in huis.

Het betreft hier een zeer professionele studio met idem apparatuur. De studio is ontworpen voor het opnemen van landelijke radiocommercials, tv-commercials en bioscoopcommercials en staat nu volledig tot mijn beschikking.

Dus hier geen met eierdozen tot thuisstudio omgebouwde bezemkast, maar een volledig professioneel geoutilleerde voice-overstudio. Omdat sommige opnames direct de zender op gaan is het belangrijk de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Tarieven zijn afhankelijk van lengte en doel van de productie, en zijn in die zin altijd onderhandelbaar.

Weet u nog niet precies wat u voor klankkleur wenst, beluister dan de voorbeelden op de pagina voice-over. Er zit vast iets voor u bij.

Studiospecificaties

Ruimte
Professioneel akoestisch geoptimaliseerde opnameruimte van 3x3m en monitoring ruimte
Microfoons
Neumann U87 ai / The Amethyst Vintage / Neuman TLM 103 / AKG C414 Gold Edition
Pre-amp
Focusrite ISA 430 Producer Pack
Mixer
Yamaha O2R
Monitoring
Genelec
Software
Pro Tools/ Fairlight Dream 2
Realtime (optie)
direct meeluisteren via ISDN (APT, MPEG 2, 3) incl. technicus (meerpijs)
play Download Zo klinkt mijn Studio

Werkwijze
eigen studio

Mail de tekst
De in te spreken tekst stuurt u via e-mail. Beluister de voorbeelden hiernaast en in overleg bepalen wij de gewenste klankkleur en dynamiek. Tarieven zijn afhankelijk van lengte en doel van de productie. Voor informatie of offerte bel 0611293772 of stuur een mail.

Ontvang de opnames
De gewenste opnames worden in een professionele geluidsstudio gemaakt, en kunnen in de meeste gevallen binnen 1 werkdag geleverd worden. Indien u de voorkeur geeft aan een studio naar eigen keuze dan kan dat natuurlijk ook.

Uitgebreide uitleg van de werkwijze
Klanten die u voorgingen

Eigen Studio

De ervaring die ik opdeed door jarenlang wekelijks in de studio te werken stelde mij in staat ook zelf op te gaan nemen. Dit resulteerde in de eigen professionele opnamestudio zoals ik die nu in gebruik heb. Hier werk ik voornamelijk aan bedrijfsfilms, webvideo’s, animaties, E­‐learningsystemen en alles waar maar een stem voor nodig is. Dus heeft u bijvoorbeeld een stem nodig voor een pratende wasmachine? Ook dat is geen probleem:)

Mijn eigen opnamestudio stelt mij in staat om efficiënt en snel te kunnen leveren aan klanten die geen tijd of budget hebben om de voice-overopname bij te wonen. Ook kan ik zo zeer gemakkelijk voor klanten op afstand te werken. Dit kunnen zowel de grote internationale klanten zijn als bijvoorbeeld een Duits pensioenfonds, een Europees merk met het hoofdkantoor in London, maar ook de radioreclame van de jaarlijkse beachparty van Paradise FM op Curacao is erg leuk om te doen. Kortom, de opnamestudio vergrootte mijn werkveld en leerde mij snel en efficiënt te werken.

 

Studio naar uw keuze

Geeft u de voorkeur aan een studio naar uw eigen keuze, kan dat natuurlijk ook. Ik kom graag naar u toe. En bent u op zoek naar een studio op locatie, audio-nabewerking, geluidsontwerp, compositie, en alles daaromheen, dan kan ik u altijd in contact brengen met klanten/opdrachtgevers waar ik goede ervaringen mee heb. Ik help u graag verder.

Voor boeking, optie, offerte of meer informatie bel 06 112 93 772 of stuur een mail