Voice-over gezocht

Zoek je een mannelijke Nederlandse voice-over of Nederlandse stemacteur voor een bedrijfsfilm, webvideo, commercial, animatie, e-learning, rondleiding of online video. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als stemacteur en kan snel aanleveren vanuit mijn eigen professionele studio.

Beluister mijn stemvoorbeelden op de pagina voice-over en neem vrijblijvend contact op.

Voice-over gezocht met eigen studio

Ik beschik over een professionele voice-over studio van waaruit ik als stemacteur rechtsreeks stemopnames kan aanleveren voor bedrijfsfilms, commercials, webvideo of e-learning. In de meeste gevallen ontvang je de opnames binnen 24 uur. Voice-over tarieven zijn afhankelijk van lengte en doel van de productie en in die zin altijd in overleg.

 

play Commercials compilatie
play Bedrijfsfilms compilatie
play Divers compilatie

Werkwijze
eigen studio

Flying paper

Mail de tekst

De in te spreken tekst stuurt u via e-mail. Beluister de voorbeelden hiernaast en in overleg bepalen wij de gewenste klankkleur en dynamiek. Tarieven zijn afhankelijk van lengte en doel van de productie. Voor informatie of offerte bel 0611293772 of stuur een mail.

Radio with sound

Ontvang de opnames

De gewenste opnames worden in een professionele geluidsstudio gemaakt, en kunnen in de meeste gevallen binnen 1 werkdag geleverd worden. Indien u de voorkeur geeft aan een studio naar eigen keuze dan kan dat natuurlijk ook.

Headphones
Rianne van Dam
2023-09-04
Het is altijd prettig samenwerken met Bob als de stem van Vincent van Gogh!
Tamara Versteijne-van der Maat
2023-09-04
Bob is altijd flexibel, snel en levert goed werk aan!
Ana Fugl
2023-08-31
Bob is very professional and reacts fast. We have enjoyed working with him.
Jelmar Hoekstra
2023-08-19
As a production company of documentary films, series, TV programs and corporate commercials we recently had a very pleasant collaboration with Bob Stoop. His experience, creative input and professional studio make him a great partner. Bob was able to serve us well for both Dutch and English voice-overs.
Niels den Otter
2023-08-18
Snelle service. Flexibel. Is spot on wbt stem. Uitspraak onpoint en klasse-vibe. Geen accent maar toch ook niet TE Abn. Karakter. Lijkt wel DE stem van BNR. Eigen studio is top, klinkt echt beter dan een thuis studio. Blijkt zeer professionele microfoons en preamp te hebben (Neuman u87 en Neve Shelford channel!!).
Anita Loman
2023-08-18
Wij werken al jaren heel fijn samen met Bob om de radiocommercials voor Visma Software in te spreken. Bob kan met zijn stem alle kanten op, luistert echt naar wat je wilt en denkt goed mee. We hebben het hele script ter plekke wel eens omgegooid samen. Hoe dan ook: het staat er altijd zo op! En niet onbelangrijk: het is altijd heel gezellig in de studio met Bob.
Info Earforce
2023-08-17
Fijne en ervaren stemacteur. Veelzijdig en kan ook mooi laag. Leuke samenwerking en flexibel !
André Dortmont
2023-08-17
Een van de beste stemmen waar ik mee werk. Multi inzetbaar, denkt mee met de klant en opdrachtgever, altijd professioneel en een toffe vent. Kortom: Bob is een vakman!
FormatikMedia “LuckyStarStrike”
2023-08-17
Bob is naast een dijk van een (stem)acteur ook nog eens gewoon een toffe peer met wie samenwerken vlekkeloos, professioneel en met veel aandacht en warmte verloopt. Kan niet beter!
Friso Schoone
2023-08-17
Met Bob werken is altijd een feestje!

 

Stemacteur gezocht?

Dus, stemacteur gezocht? Of voice over man gezocht?

Neem vrijblijvend contact op en/of beluister mijn stemvoorbeelden op de pagina voice-over.

 

Zie hier een selectie van klanten waar ik als stem acteur voice overs voor ingesproken heb.