Voice-over gezocht

Zoek je een mannelijke Nederlandse voice-over of Nederlandse stemacteur voor een bedrijfsfilm, webvideo, commercial, animatie, e-learning, rondleiding of online video. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring als stemacteur en kan snel aanleveren vanuit mijn eigen professionele studio.

Beluister mijn stemvoorbeelden op de pagina voice-over en neem vrijblijvend contact op.

Voice-over gezocht met eigen studio

Ik beschik over een professionele voice-over studio van waaruit ik als stemacteur rechtsreeks stemopnames kan aanleveren voor bedrijfsfilms, commercials, webvideo of e-learning. In de meeste gevallen ontvang je de opnames binnen 24 uur. Voice-over tarieven zijn afhankelijk van lengte en doel van de productie en in die zin altijd in overleg.

 

play Download Commercials compilatie
play Download Bedrijfsfilms compilatie
play Download Divers compilatie

Werkwijze
eigen studio

Flying paper

Mail de tekst

De in te spreken tekst stuurt u via e-mail. Beluister de voorbeelden hiernaast en in overleg bepalen wij de gewenste klankkleur en dynamiek. Tarieven zijn afhankelijk van lengte en doel van de productie. Voor informatie of offerte bel 0611293772 of stuur een mail.

Radio with sound

Ontvang de opnames

De gewenste opnames worden in een professionele geluidsstudio gemaakt, en kunnen in de meeste gevallen binnen 1 werkdag geleverd worden. Indien u de voorkeur geeft aan een studio naar eigen keuze dan kan dat natuurlijk ook.

Headphones

Stemacteur gezocht met eigen studio

Mijn eigen opnamestudio stelt mij in staat om efficiënt en snel te kunnen leveren aan klanten die geen tijd of budget hebben om de voice-over opname bij te wonen. Ook kan ik op deze manier zeer gemakkelijk voor klanten op afstand te werken. Dit kunnen zowel de grote internationale klanten zijn als bijvoorbeeld een Duits pensioenfonds. Maar het kan ook de radioreclame van de jaarlijkse beachparty van Paradise FM op Curacao zijn. Kortom, de professionele opnamestudio verdiepte en vergrootte mijn werkveld als voice-over. Het leerde mij plezierig, gepassioneerd, snel en efficiënt te werken in opdracht van zeer uiteenlopende klanten voor zeer uiteenlopende audio-visuele producties.

Dus zoek je een goede mannelijke voiceover of stemacteur met veel ervaring en een echt professionele studio beluister dan mijn stemvoorbeelden hierboven of neem vrijblijvend contact op.

 

Stemacteur gezocht?

Dus, stemacteur gezocht? Of voice over man gezocht?

Neem vrijblijvend contact op en/of beluister mijn stemvoorbeelden op de pagina voice-over.

 

Zie hier een selectie van klanten waar ik als stem acteur voice overs voor ingesproken heb.