Voice-Over

Als voice-over ben ik dagelijks te horen in radiocommercials, televisiecommercials en webvideo’s. Meer dan 10 jaar ervaring als stemacteur.

Aanleveren vanuit mijn eigen professionele opnamestudio kan zeer eenvoudig. Binnen 24 uur heeft u de voice-over opnames in uw bezit. Natuurlijk kom ik ook graag naar een studio van uw keuze.

Stem van Vincent van Gogh in het Van Gogh Museum Amsterdam, voice-over voor o.a. Red Bull, BinckBank en de Rijksoverheid. Beluister mijn stem hieronder.

Commercials

play Download Trailer
play Download Vincent van Gogh
play Download Gezellig
play Download Warm en rustig
play Download Betrouwbaar
play Download Persoonlijk
play Download Specials
play Download Dialecten
play Download Reporter
play Download Verleidelijk

Bedrijfsfilms

play Download Ingeleefd
play Download Vlaams
play Download Positief en Helder
play Download English
play Download Bespiegelend
play Download Deutsch

Werkwijze
eigen studio

Mail de tekst
De in te spreken tekst stuurt u via e-mail. Beluister de voorbeelden hiernaast en in overleg bepalen wij de gewenste klankkleur en dynamiek. Tarieven zijn afhankelijk van lengte en doel van de productie. Voor informatie of offerte bel 0611293772 of stuur een mail.

Ontvang de opnames
De gewenste opnames worden in een professionele geluidsstudio gemaakt, en kunnen in de meeste gevallen binnen 1 werkdag geleverd worden. Indien u de voorkeur geeft aan een studio naar eigen keuze dan kan dat natuurlijk ook.

Uitgebreide uitleg van de werkwijze
Klanten die u voorgingen

Voice-over voor bedrijfsfilms, commercials en webvideos

Naast commercials werk ik als stemacteur voor bedrijfsfilms, online video’s en animaties, vaak vanuit mijn eigen studio. Als stemacteur lees kinderboeken voor en spreek ik verhalen in voor bijvoorbeeld luistersauna’s.

De video hieronder is een voorbeeld van mijn vertolking van Vincent van Gogh voor het Van Gogh Museum Amsterdam.

 

Ook spreek ik als voice-over veel dialogen in voor radiocommercials: ‘Amstel Radler – Ringbandjes’ was finalist voor de publieksprijs 2016 bij de RAB Awards.

Daarnaast ben ik de voice-over voor diverse video’s van satirisch platform De Speld.

 

Kijk voor meer stemvoorbeelden en producties waar ik mijn stem aan geleend heb bij de categorieën onderaan deze pagina.

Van acteur naar voice-over

Vanuit het vakmanschap van acteren word ik veelvuldig gevraagd als voice-over. Zo vind ik het erg leuk luisterboeken in te spreken voor de kindertjes van Nederland.. en hun ouders:), maar ook trailers voor films en series zoals hieronder voor de interactieve animatiefilm Robin.

 

Als stemacteur word ik veel gevraagd voor televisiecommercials, radiocommercials en internetcommercials van grote merken als BinckBank, Red Bull, Perla, Conrad, Gamma, Centraal Beheer Achmea, Holland Casino en de STER zelf. Hiernaast word ik ook gevraagd voor het inspreken van documentaires, rondleidingen, bioscoopreclames, games, tekenfilms, live action, moving storyboards, telefoonsystemen en whiteboardanimaties.

 

Meer dan 10 jaar ervaring!

De ervaring die ik opdeed door jarenlang wekelijks in de studio te zitten stelde mij in staat ook steeds meer zelf op te gaan nemen. Dit resulteerde in de eigen professionele opnamestudio zoals ik die nu in gebruik heb. Hier werk ik voornamelijk aan bedrijfsfilms, internetcommercials, animaties, E­‐learningsystemen en alles waar maar een stem voor nodig is. Dus heeft u bijvoorbeeld een stem nodig voor een pratende wasmachine? Geen probleem:)

Mijn eigen opnamestudio stelt mij in staat om efficiënt en snel te kunnen leveren aan klanten die geen tijd of budget hebben om de voice-over opname bij te wonen. Ook kan ik zo zeer gemakkelijk voor klanten op afstand te werken. Dit kunnen zowel de grote internationale klanten zijn als bijvoorbeeld een Duits pensioenfonds. Maar het kan ook de radioreclame van de jaarlijkse beachparty van Paradise FM op Curacao zijn. Kortom, de professionele opnamestudio verdiepte en vergrootte mijn werkveld als voice-over. Het leerde mij plezierig, gepassioneerd, snel en efficiënt te werken als stemacteur in opdracht van zeer uiteenlopende klanten voor zeer uiteenlopende audio-visuele producties.

Voice-over met veel plezier

Altijd zet ik mij met plezier en betrokkenheid in om uw tekst tot leven te brengen op de door u gewenste manier. Aanleveren vanuit mijn eigen professionele studio behoort dus tot de mogelijkheden. Nog meer stemvoorbeelden en recent voice-over werk vindt u bij de categorieën hieronder.

Voor het vrijblijvend opvragen van informatie, boeking, optie of offerte bel +31611 29 37 72 of stuur een bericht.