Commercials

In commercials, zowel bij tv-commercials, radiospots, als online-commercials wordt bijna altijd met voice-over gewerkt. Een commentaarstem beschrijft wat er gebeurt, en bepaalt mede het gevoel, de sfeer, en daarmee het succes van de reclamespot. De tekst wordt tot leven gebracht!

play Download Commercials-Compilatie
play Download Commercials-Verleidelijk
play Download Commercials-Gezellig
play Download Samsung
play Download Amstel Radler 0.0

Method own studio

You send me the text by email and together we determine the desired timbre and dynamics. Listen to the samples here. Rates depend on length and purpose of the production.

The recordings are made in a professional studio and you will receive them in your inbox within 24hrs. If you prefer a studio of your choice then that is possible too of course.

• Customers who preceded you

Waarom Bob Stoop?

Ik werk al jaren vanuit dezelfde studio, met grote en kleinere klanten. Voor commercials, documentaires, bedrijfsvideo’s, en online instructievideo’s. Door die ervaring kan ik snel werken, en komen we meestal binnen een werkdag tot het gewenste resultaat.
Altijd zet ik mij met plezier en betrokkenheid in om uw tekst tot leven te brengen. Aanleveren vanuit eigen professionele studio behoort tot de mogelijkheden.

Bekijk de eenvoud van de werkwijze en/of beluister de verschillende klankleuren op de pagina voice-over

Voor specifieke vragen, meer informatie, offerte of demo bel 06 112 93 772 of stuur een mail.

 

Wat is het precies?

De voice-over of stemacteur is degene die buitenbeelds commentaar geeft op wat er op het beeld te zien is, maar ook degene die radio-teksten inspreekt. Bijvoorbeeld commercials, reclamespots dus, en tekenfilms worden door een voice-over ingesproken. Ook in documentaires maakt men vaak gebruik van voice-overs in plaats van een presentator. Het komt nogal nauw welke stem voor welk doel gebruikt wordt. In alle gevallen wil je de aandacht vasthouden, maar wel steeds van een andere doelgroep. Dat is de kunst.