Film en Televisie

Als acteur te zien in vele film- en televisieproducties en als presentator van de satirische online talkshow Nederland Gezellig! van De Speld.

Recent Acteerwerk voor Film en Televisie

In 2012 won ik de prijs voor ‘Beste Acteur’ bij de Delta Shorts op Film by the Sea voor mijn hoofdrol in de film Onvoorwaardelijk. De film Het Leven van Geert Groote was finalist op het New York TV & Film Festival 2016.

Recentelijk was ik te zien in o.a. Brimstone, Riphagen en in de series Vechtershart, Project Orpheus, Zwarte Tulp en De Fractie.. 4Jim, Penoza, Hartenstraat, Smeris, Toren C, Noord/Zuid, De Deal, Naar de Overkant van de Nacht!, Een Verre Reis, Costa del Sol, De Bende van Oss, Gooische Vrouwen, Flikken Maastricht, Dokter Tinus, Ik ook van jou.. en in vele korte films en andere producties.

Voorheen was ik op het podium oa te zien in de grote theaters van Nederland en Belgie in de musical Monty Python’s Spamalot van Monty Python’s Eric Idle, in Aïda van Guiseppe Verdi bij de Nederlandse Opera en in de voorstelling Het Orkest van de Eeuw, met het voltallig Noord Nederlands Orkest.

Kijk voor theaterprojecten en foto’s bij de projecten onderaan deze pagina. Voor volledig CV of meer informatie stuur een bericht of bel +31 6 112 93 772.